Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer ve Personel Genel Müdürlüğü İşçi ve Sözleşmeli Personel Daire Başkanı Bülent Merdan, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Daire Başkanları Özer ve Merdan, Batman’da 2020 yılında yapılan çalışmalar hakkında, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’ten genel bir bilgi aldılar.

 

MÜDÜRLERLE TOPLANTI YAPILDI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in hazır bulunduğu toplantıda, Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Yurt Müdürleriyle genel bir değerlendirme yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Tuğçe Özer ve Personel Genel Müdürlüğü İşçi ve Sözleşmeli Personel Daire Başkanı Bülent Merdan, birim Müdürleriyle yaptıkları toplantının ardından yurt binalarını yerinde ziyaret ettiler. Batman Kız Yurdu, Süveybe Ana Kız Yurdu ve Seyit Bilal Erkek Yurtlarını yerinde ziyaret eden Özer ve Merdan, programlarını sonlandırdı.

 

“YENİ TALEPLERİMİZİ İLETTİK”

Daire Başkanlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Daire Başkanlarımız Sayın Tuğçe Özer ve Sayın Bülent Merdan’la yurt binalarımızı ve bazı tesislerimizi ziyaret ettik. 2020 yılının genel bir değerlendirmesini yaptık. 2021 yılında Batman’da mevcut bina ve tesislerimize ilaveten ihtiyaç duyduğumuz alanlarda taleplerimizi ilettik. Merkez başta olmak üzere ilçelerimize yeni tesislerin kazandırılması konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Kendilerini Batman’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.” diye konuştu.