Batman Valiliği, Batman Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği , ’15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi’ Dart turnuvası sona erdi. Gün boyu süren Dart turnuvasına her yaş kategorisinde sporcular katılım sağladı. 20 sporcunun katılım sağladığı Dart şampiyonasında kıyasıya mücadele örneği sergilendi. Turnuvada Antrenör Selman Kardaş gönüllü olarak hakemlik yaptı. Turnuva sonucunda dereceye girenler belirlendi. 

 

 

“GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi’ Dart turnuvasına katılım sağlayan tüm sporcularımızı kutlarım. Sayın Valimiz ve Belediye Başkan vekilimiz Hulusi Şahin’e, Dart İl Temsilcimiz Sayın Ömer Durmaz’a, Dart antrenörümüz Sayın Selman Kardaş’a ve katılım sağlayan tüm sporculara teşekkür ederim. Bu tür turnuvaların devamı için elimizden geleni yapacağız.” dedi. Özperk ayrıca ilk üçe giren Mevlan Aktağ, Emirhan Kayık ve M. Emre Akbaş’a birer tablet hediye edileceğini de sözlerine ekledi.

 

 

“DART’A İLGİ ARTIYOR”

Dart sporuna ilginin her geçen gün arttığını belirten İl Temsilcisi Ömer Durmaz, destek verilmesi durumunda ciddi anlamda Türkiye genelinde ses getirecek başarılar elde edeceklerini söyledi. İl Temsilcisi Durmaz; “Dünyada ve ülkemizde yaşanmakta olan pandemi sürecinden dolayı uzun bir süre sporcularımız ve gençlerimiz evlerinden çıkamadılar. Bireylerin yeniden normalleşmeye başlayan hayata alışmaya çalıştığı bu süreçte yapılan turnuvayı önemsiyoruz. Bize her alanda destek olan Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e ve emek verenlere teşekkür ediyorum. ”diye konuştu.