Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları faaliyet programı içerisinde yer alan Genç Kızlar Masa Tenisi grup Şampiyonasında, İluh Anadolu Lisesi 14 ili geride bırakarak şampiyon olup, Türkiye finallerine yükseldi. Grup şampiyonasına Batman İluh Lisesi masa tenisi takımımızın yanı sıra Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Bingöl, Elazığ, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Malatya, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa ve Tunceli illerinin temsilcileri katılım sağladı. 

 

 

FİNAL KAYSERİ’DE

Batman İluh Lisesi masa tenisi kız takımının iddialı olduğu Türkiye şampiyonası 07-09 Şubat 2020 tarihleri arsında Kayseri’de yapılacak. Masa Tenisi kız takımını Milli takım ve Gençlik Spor’un başarı antrenörü Recep Bezenmiş çalıştırıyor. 

 

 

“HEDEF TÜRKİYE KUPASINI ‘BATMAN’A GETİRMEK”

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İluh Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Kerim Rüzgar; “Hedefimiz Türkiye kupasını ilimize getirmektir. Öncelikle 14 ilin içerisinde büyük bir başarı gösterip okulumuzu ve ilimize gururla temsil ederek şampiyon olan Masa Tenisi Kız tamımızın sporcuları Hacer Kaplan, Dilan Gündüz, Berfin Basut ve Zilan Sakıcı’yı tebrik ederim. Yine büyük emek veren Recep Bezenmiş hocamıza, Okul Müdürümüz Veysi Kansu’ya, ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Batman İluh lisesi olarak Batman i temsil ettiğimizin bilincindeyiz. İnşallah Türkiye finallerinde de büyük bir başarı elde eder, o kupayı tüm Batman halkına ve kızlarımıza hediye ederiz. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor.” diye konuştu. 

 

 

“KIZLARIMIZLA GURUR DUYDUK”

İluh Lisesi kız takımının başarısıyla gurur duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, aynı başarının Türkiye finallerinde de elde edeceğine inandıklarını söyledi. Özperk; “Kızlarımızın başarısı bizleri mutlu ediyor. Grup maçları da Türkiye finalleri kadar zorlu geçmiştir. Şimdiden takımımıza başarılar diliyorum. Emeği geçenleri kutlar, başarılarının devamını dilerim.” dedi.