Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Olimpik Yüzme Havuzu, full team hizmete girdi. Ramazan dolayısıyla gündüzleri eğitime ve akşamları da halkın hizmetinde olan Olimpik yüzme havuzu, Bayram sonrası normal programına dönecek.

 

 

OLİMPİK YÜZME HAVUZU PROGRAMI

Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 09.00 – 12.00 saatleri arasında 7-14 yaş arasındaki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor. Salı ve Cumartesi günleri saat 14.00 ile 18.00 saatleri arasında bayanlara hizmet verecek. Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri saat 14.00 ile 18.00 arasında ve Pazar günü ise 12.00 ile 18.00 saatleri arasında 14 ve üstü bay vatandaşlar faydalanacak. Bayan halk günlerinde 14 yaş altı çocukların yanı sıra, daha önce havuza bölgesine alınan 0-1 yaş arası bebeklerinde güvenlik gerekçesiyle havuza alınmayacağı belirtildi. Bayanların bu yıl hijyen için bonesiz havuza giremeyeceği açıklandı. Halk günlerinde havuz giriş ücreti son 3 yıldan bu yana 10 TL ile sınırlı bırakıldı.

 

 

TECRÜBELİ PERSONEL VE CANKURTARANLAR

Batman ve bölgenin yüz akı olan Olimpik Yüzme havuzu tecrübeli personel ve cankurtaranlarıyla vatandaşlara adeta güven veriyor. Hijyen, sağlık ve güvenli bir ortamda yüzmenin keyfini çıkaran vatandaşlara, bu yıl ayrıca yeni hizmetlerde sunulmaya başladı. Batmanlı vatandaşlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür ettiler.