Batman’da Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaklaşık 1 ay süren Nıke Halı Saha liginde gençler ve büyükler kategorilerinde final yapıldı. 36 lisenin katılımıyla gerçekleşen 2016 Nike Halı Saha liginin finali muhteşem bir organizasyon ile sona erdi. 14 Ekim’de başlayıp 18 Kasım’da finali yapılan müsabakalar gençler ve büyükler kategorilerinde yapıldı. Final maçında İluh Anadolu Lisesi, güçlü rakibi Türk Telekom Anadolu lisesi takımını 1-0 yenerek adını Batman şampiyonluğuna yazdırmayı başardı. Turnuvanın gençler kategorisinde İluh Anadolu Lisesi 1. olurken, Türk Telekom Anadolu Lisesi ikinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü ve Atatürk Anadolu Lisesi ise dördüncü olmayı başardı. Büyükler kategorisinin finalinde ise Haddini Bilbaoo takımı normal süresi 2-2 biten Kime Ne spor takımını penaltılarda 3-2 yenerek şampiyon olmayı başardı.

BATMAN’I TEMSİL EDECEKLER















Nıke Halı Saha liginde İluh Anadolu Lisesi ile Türk Telekom Anadolu Lisesi ilimizi gençler kategorisinde temsil etmeye hak kazanırken, büyükler kategorisinde ise Haddini Bilbaoo temsil edecek. Son derece centilmence geçen karşılaşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, tüm katılımcı takımları tebrik etti. Ödül töreninde konuşan Şube Müdürü Eren; “Gençler ve büyükler kategorilerindeki tüm katılımcı takımlarımızı tebrik ederim. Böylesi güzel ve son derece iyi bir organizasyonun sonucunda gelinen nokta gerçekten son derece sevindiricidir. Dereceye giren tüm takımlarımızın sporcularını, öğretmen ve idarecilerini kutlarım. İnşallah aynı başarıyı bölgede de gösterip ilimizi Türkiye finallerinde de temsil edersiniz. ”diye konuştu. Ödül töreninin ardından dereceye giren takımlarla topluca hatıra fotoğrafı çektirildi. Ayrıca turnuvada tüm katılımcı takımlara TFF’nin gönderdiği tişörtler hediye edildi.
BATMAN’I TEMSİL EDECEKLER

Nıke Halı Saha liginde İluh Anadolu Lisesi ile Türk Telekom Anadolu Lisesi ilimizi gençler kategorisinde temsil etmeye hak kazanırken, büyükler kategorisinde ise Haddini Bilbaoo takımı temsil edecek. Son derece centilmence geçen karşılaşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdür Vekili Burak Eren katılımcıları tebrik ederek, TFF’nin gönderdiği tişörtleri hediye etti.

18 Kasım’da finali yapılan müsabakalar gençler ve büyükler kategorilerinde yapıldı. Final maçında İluh Anadolu Lisesi, güçlü rakibi Türk Telekom Anadolu Lisesi takımını 1-0 yenerek adını Batman şampiyonluğuna yazdırmayı başardı. Turnuvanın gençler kategorisinde İluh Anadolu Lisesi 1. olurken, Türk Telekom Anadolu Lisesi ikinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü ve Atatürk Anadolu Lisesi ise dördüncü olmayı başardı. Büyükler kategorisinin finalinde ise Haddini Bilbaoo takımı normal süresi 2-2 biten Kime Ne spor takımını penaltılarda 3-2 yenerek şampiyon olmayı başardı. yıp 18 Kasım’da finali yapılan müsabakalar gençler ve büyükler kategorilerinde yapıldı. Final maçında İluh Anadolu Lisesi, güçlü rakibi Türk Telekom Anadolu Lisesi takımını 1-0 yenerek adını Batman şampiyonluğuna yazdırmayı başardı. Turnuvanın gençler kategorisinde İluh Anadolu Lisesi 1. olurken, Türk Telekom Anadolu Lisesi ikinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü ve Atatürk Anadolu Lisesi ise dördüncü olmayı başardı. Büyükler kategorisinin finalinde ise Haddini Bilbaoo takımı normal süresi 2-2 biten Kime Ne spor takımını penaltılarda 3-2 yenerek şampiyon olmayı başardı.















BATMAN’I TEMSİL EDECEKLER