Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019-2020 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Dart Grup müsabakaları, 4 ayrı kategoride 5 gün süren ve oynanan muhteşem müsabakalarla sona erdi. 22 hakemin görev yaptığı grup müsabakalarında yıldız kızlarda 15 takım 36 maç, yıldız erkeklerde ise 16 takım 40 maç oynadı. Genç kızlarda 18 takım 48 maç ve genç erkeklerde ise 18 takım 48 maç yaptı. Toplamda 172 müsabakanın oynandığı Grup şampiyonasında ilk dörde giren takımlar illerini 18-22 Mart 2020 tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılacak olan Türkiye finallerinde temsil edecekler. Grup müsabakalarının finalinde 22 hakem arasında yapılan özel turnuvada ise Mustafa Candemir birinci olmayı başarıp, madalya aldı. 

 

 

 

ÖZPERK, MÜSABAKALARI TAKİP ETTİ

Batman 19 Mayıs Spor Salonunda kurulan özel Dart bortlarında oynanan müsabakaları yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, ev sahibi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Özperk, “23 ilden yüzlerce dart sporcusunu, antrenörünü ve idarecisini ağırladık. Bütün müsabakalar gibi yine grup maçlarını eksiksiz sonlandırdık. Bakanlığımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. ”dedi. DART Grup müsabakalarında dereceye giren takımların kupa, madalya ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve Spor Şube Müdürü Burak Eren tarafından verildi.  

 

 

 

SAĞLAM, TEŞEKKÜR ETTİ

Grup maçlarının tüm organizasyonuyla yakından ilgilenen TBBDF Dart Ulusal Hakemi Emrah Sağlam, Batman’ın çok iyi bir ev sahipliği yaptığını belirtti. Sağlam; “Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Batman halkı DART sporuna ne kadar önem verdiğini gösterdi. Bizde kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.  Yeni grup ve final maçlarının Batman’a verilmesi yerinde bir karar olacaktır. ”dedi.