Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ile Türkiye Judo Federasyonunun 2017-2018 faaliyet programında yer alan, ‘Ümitler Türkiye Şampiyonası’ öncesi Hotel İzgi Turhan Genel Müdürü Halis Tunç, sporcu kafilesini kahvaltıda ağırladı.

 

“SPOR EN BÜYÜK TURİZMDİR”

Judo takımını ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirten Hotel İzgi Turhan Genel Müdürü Halis Tunç, derece yapmaları halinde desteklerinin süreceğini söyledi. Tunç; “Turizmin yanı sıra bir kentin en büyük tanıtımı sporla mümkündür. Bunun bilincinde hareket ederek judo takımımıza moral vermek için kahvaltıda ağırladık. Bizleri kırmayıp katılım sağladıkları için teşekkür ederiz.” diye konuştu. Verilen kahvaltı programına Spor Şube Müdürü Burak Eren, İdari Mali İşler Şube Müdürü Fahrettin Dursun, Sportif Eğitim Uzmanları Gökhan Aslan, Ramazan Onat, Judo antrenörü Ömer Polat ve sporcular katılım sağladı. Spor Şube Müdürü Burak Eren ise, Hotel İzgi Genel Müdürü Halis Tunç ve çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

 

 

JUDO TAKIMIMIZIN HEDEFİ AVRUPA

Batman Judo kafilesi Otel İzgi Turhan’da verilen kahvaltının ardından Mersin’e hareket etti.  25 sporcu, 2 antrenör, 1 idareci ile Mersin’de yapılacak olan ‘Ümitler Türkiye Şampiyonası’ 19-21 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak.  Batman takımının hedefinin Avrupa dereceleri elde etmek olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Takımımız Mersin’e iddialı bir şekilde antrenörlerimiz eşliğinde hazırlanıyordu. 25 sporcuyla 18 kategoride yarışacak sporcularımızın öncelikli hedefi buradan en iyi derecelerle çıkmaktır. Ardından 3-5 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Nazım Canca Avrupa Şampiyonasına katılım sağlayıp ilimizi ve Ülkemizi Avrupa’da mili takım formasıyla temsil etmektir. Takımımızı her zaman destekliyoruz.” diye konuştu.