Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları faaliyet programında yer alan Ortaokullar Masa Tenisi şampiyonasında, İMKB Ortaokulunun minikleri Türkiye Şampiyonu oldu. Tüm alanlarda büyük bir başarı göstererek ilimizi en iyi bir şekilde temsil eden İMKB Ortaokulu Aksaray’da yapılan final maçlarında adeta rüzgâr gibi esti. 19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Aksaray ilinde yapılan Minikler Türkiye şampiyonasında bütün maçlarını alarak Türkiye şampiyonu olan İMKB’li minikler Batman’da büyük bir sevinç uyandırdı.

                            

“BU GURUR TÜM BATMAN’IN”

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, şampiyonluk gururunun tüm Batman halkının olduğunu söyledi. İl Müdürü Eren; “İMKB Ortaokulunun minik tenisçileri, Batman’ı büyük bir gurur ile Türkiye şampiyonu yapmışlardır. Başta minik sporcularımızı, Okulun Müdür Yardımcısı Abdülselam Gök ve emeği geçenleri kutlarım. Masa Tenisinde emektar antrenörlerimizin desteğiyle Batman olarak hak ettiğimiz yere gelmeye başlıyoruz.” diye konuştu.

 

“İMKB GÖZ BEBEĞİMİZDİR”

Masa Tenisi branşında İMKB Ortaokulunun gözde okullardan olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Müsait okullarda masa tenisi masaları ile branşımızı yaygınlaştırmalıyız. Bunun için yeni projeler ve imkânlar sağlamaya çalışmalıyız. Özelikle Okullarımızın idarecileri atıl durumda bulunan boş bölümlerini salon sporlarına uygun branşlar için tahsis etmelidir. ”diye konuştu.