Masa Tenisi Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası 4-7 Haziran 2016 tarihleri arasında Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesinde düzenlendi.

Lüleburgaz’da düzenlenen müsabakalar sonucu Küçükler Türkiye Şampiyonasında kızlar takım maçlarında 1955 Batman Belediye Spor Türkiye Şampiyonu, çiftli maçlarda yine 1955 Batman Belediye Spor sporcularından Şükran Cangir ve Sena Kaplan çiftimiz Türkiye Şampiyonu oldu. Teklerde ise Şükran Cangir sporcumuz finalde 3-0 geriden gelerek maçı 4-3 kazandı ve Türkiye Şampiyonu oldu.

Erkeklerde Fenerbahçe Spor Kulübü forması giyen Batmanlı sporcularımızdan oluşan İbrahim Atug, Bilal Işık ve Kerem Ersari üçlüsü Fenerbahçe Spor Kulübü adına takım olarak Türkiye 2. ve çift maçlarda İbrahim Atug ve Kerem Ersari Türkiye 4. olmuştur. Teklerde ise İbrahim Atug sporcumuz Türkiye 2.oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak 3 Türkiye Şampiyonluğu kupasını Batman’a getirerek bizi gururlandıran sporcularımız ve antrenörleri Hivzullah Ekmen, Recep Bezenmiş’ i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.