Türkiye genelinde okullar arası yapılan Okul Sporları Türkiye Şampiyonluğu müsabakalarında farklı dallarda derece yapan sporcularımız Valimiz Azmi ÇELİK’i ziyaret etti.









Ziyaret sırasında sporculara, Vali Yardımcısı Cihat ARIK,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil ÇÖL; İMKB Ortaokulu Müdürü Hiyem KAÇMAZ, Batman Özel Final Okulu Müdürü Orhan ALP,  Özel Uygulama Okulu Müdürü Veysi AKSOY ve öğretmenleri eşlik etti.









Valilik Konferans salonunda sporcularla bir araya gelen Valimiz, sporcularla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti. Göstermiş oldukları başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Valimiz, müsabakalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ettikleri için sporculara ve yöneticilere teşekkür etti.









Sporcuların katıldığı müsabaka ve çalışmalar hakkında Valimize bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Kütahya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Okul Sporları Yıldız Erkekler Masa Tenisi kategorisinde İMKB Ortaokulu öğrencilerinin (İbrahim ATUĞ, Hüseyin AVCI, Kerem ERSARİ ve Bilal IŞIK) takım halinde Türkiye birincisi olduklarını aynı şampiyonada Yıldız Kızlar kategorisinde Özel Batman Final Okulları kız takımının da (Şilan GÜLSEREN, Ayşegül IŞIK ve Şükran CANGİR) Türkiye ikincisi olduklarını, Kırşehir’de düzenlenen Türkiye Yıldız Şampiyonası Judo branşından Yusuf TUNCER ve Elif MUTLU’nun Türkiye üçüncüsü olduklarını, Kırıkkale ve Aksaray’da düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası müsabakasında Batman Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin ( Hüsna KAYA, Kadir DEMİRTAŞ, Havin TÜZÜN, M. Sait KAYA, Besna SOYSAL ve Mizgin UÇAK) farklı kategorilerde Türkiye derecesi yaptıklarını ifade etti.









Ziyaretin sonunda Valimiz,  sporculara çeşitli hediyeler verdi ve sporcularla fotoğraf çektirdi.