Batman’da yaklaşık 2 ay süren Nike Halı Saha Liginin gençler ve büyükler kategorisinde yapılan 246 maçlık serüvenin ardından şampiyonlar belirlendi.

 Gençler kategorisinde İMKB SBL Lisesi 2015 yılının şampiyonu olurken, İMKB AL Lisesi ise ikinci oldu. Büyükler kategorisinde ise BAQER spor takımı adını Batman şampiyonluğuna yazdırdı. Gençler kategorisinde şampiyon olan İMKB SBL Lisesi Diyarbakır’da oynanan süper bölge şampiyonluğuna giderken, İkinci olan İMKB AL Lisesi ise Malatya’da yapılan süper bölge maçlarına katılmaya hak kazandı. Yine büyükler kategorisinde ise BAQER Spor takımı bölge elemelerine katılmaya hak kazandı.

246 MAÇ OYNANDI

 Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan organizasyonda toplamda 246 maç oynandı. 127 takımın, 1270 sporcu ile katılım sağladığı turnuvanın ardından açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl “Nike Halı Saha sorumlumuz Osman Seyrek, Spor Şube Müdürümüz Burak Eren, MEM Futbol İl Koordinatörü Adnan Arı ile sağlık personelimiz Bişar Özgen, 2 ay boyunca aralıksız görev yaptı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.