Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezlerinde bu yaz, birçok farklı etkinlik ve festivaller yapılacak. Batman Gençlik Merkezi, Petrolkent Gençlik Merkezi, Kozluk Gençlik Merkezi ve Genç Ofis merkezleri bu yazı dolu dolu geçirecek.

 

“MERKEZLERİMİZDE YOK YOK”

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr; “Merkezlerimizde bu yaz sayısız etkinliklerimiz olacak. Festivaller, piknikler, kültür ve sanat etkinlikleri, hobi bahçeleri, açık hava konserleri, kodlama, hastane ziyaretleri, bisiklet turları, sokak oyunları, dene-yap atölyesi çalışmaları, çevre temizliği, doğa yürüyüşleri, oryantiring, kamp etkinlikleri, sportif faaliyetler, tasarım çalışmaları, satranç, matrak, resim kursları, kitap okuma halkları, fotoğrafçılık, tiyatro, karikatür, yüzme kursları ve daha birçok alanda çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetinde olacağız. Bu yaz merkezlerimizde güçlü bir eğitici ekibi hazırladık. Batman merkez ve ilçelerde bütün gençlerimizi Gençlik Merkezlerimize bekliyoruz.” diye konuştu.

 

“GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

‘Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz.’ diyen Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr; “Amacımız gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmaktır. Gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirerek, gençlerin kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmaktır. Bizler aynı zamanda gençlerimize rehberlik ve danışmanlık yapmaktayız. Yine gençlerimizi zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek ve gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi ve paylaşımlarda bulunabilmeleri amacıyla çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Batmanlı gençlerimiz için ne yapsak azdır” şeklinde açıklamada bulundu.