Türkiye Judo Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan Minikler Türkiye Şampiyonasına Batmanlı minik judocularımız turnuvaya damgasını vurup adeta Eskişehir’i salladılagiren sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İl Müdürü Ekinci derece yapan sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. 27-29 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir ilinde yapılan turnuvaya 19 sporcuyla katılım sağlayan Batman ekibinden 57 kg. Hayrunissa Arslan Türkiye ikincisi olmayı başardı. Yine 36 kg. Cemile Şimşek ile Buşra Taş ve 60 Kg. Hamza Karabulut Türkiye beşincisi oldular. Aynı turnuvada 42 Kg. Mustafa Kabataş ise Türkiye 7. olmayı başardı. 64 ilden 714 sporcunun katılım sağladığı Türkiye judo şampiyonasına Batman ekibi damgasını vurdu.















“MİNİK JUDOCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”















Minik judocularla gurur duyduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Güreş şampiyonasının ardından Türkiye ikinciliğini de Judo ve miniklerden gelmesinin anlamlı olduğunu söyledi. Ekinci yaptığı açıklamada; “Salon sporlarında elde edilen başarı göz ardı edilemeyecek kadar önemli. Buda alt yapıya ve tüm spor branşlarına vermiş olduğumuz önemi gösteriyor. Türkiye derecesi yapan minik sporcularımızı, judo antrenörü Ömer Polat, il temsilcisi İsmail Tekin ve emeği geçenleri kutluyorum.” diye giren sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İl Müdürü Ekinci derece yapan sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. 27-29 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir ilinde yapılan turnuvaya 19 sporcuyla katılım sağlayan Batman ekibinden 57 kg. Hayrunissa Arslan Türkiye ikincisi olmayı başardı. Yine 36 kg. Cemile Şimşek ile Buşra Taş ve 60 Kg. Hamza Karabulut Türkiye beşincisi oldular. Aynı turnuvada 42 Kg. Mustafa Kabataş ise Türkiye 7. olmayı başardı. 64 ilden 714 sporcunun katılım sağladığı Türkiye judo şampiyonasına Batman ekibi damgasını vurdu.















“MİNİK JUDOCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”















Minik judocularla gurur duyduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Güreş şampiyonasının ardından Türkiye ikinciliğini de Judo ve miniklerden gelmesinin anlamlı olduğunu söyledi. Ekinci yaptığı açıklamada; “Salon sporlarında elde edilen başarı göz ardı edilemeyecek kadar önemli. Buda alt yapıya ve tüm spor branşlarına vermiş olduğumuz önemi gösteriyor. Türkiye derecesi yapan minik sporcularımızı, judo antrenörü Ömer Polat, il temsilcisi İsmail Tekin ve emeği geçenleri kutluyorum.” diye
r. Dereceye giren sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Müdürü Ekinci derece yapan sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.27-29 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir ilinde yapılan turnuvaya 19 sporcuyla katılım sağlayan Batman ekibinden 57 kg. Hayrunissa Arslan Türkiye ikinsici olmayı başardı. Yine 36 kg. Cemile Şimşek ile Buşra Taş ve 60 kg. Hamza Karabulut Türkiye beşincisi oldu. Aynı turnuvada 42 kg. Mustafa Kabataş ise Türkiye 7. olmayı başardı.64 ilden 714 sporcunun katılım sağladığı Türkiye Judo şampiyonasına Batman ekibi damgasını vurdu.

‘MİNİK JUDOCULARIMIZLA GURU DUYUYORUZ’

Minik judocularla guru duyduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Güreş şampiyonasının ardından Türkiye ikinciliğinin de  judo ve miniklerden gelmesinin anlamlı olduğunu söyledi. Ekinci yaptığı açıklamada; ‘Salon sporlarında elde edilen başarı göz ardı edilemeyecek kadar önemli. Buda alt yapıya ve tüm spor branşlarına vermiş olduğumuz önemi gösteriyor. Türkiye derecesi yapan minik sporcularımızı, Judo antrenörü Ömer Polat, İl temsilcisi İsmail Tekin ve emeği geçenleri kutluyorum’ diye konuştu.