Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve 24-25 Kasım 2018 tarihleri arasında ilimizde oynanan Doğu ve Güneydoğu bölge müsabakalarına Batman takımları dereceleriyle damgalarını vurdular. Şampiyonada ilimizi 1955 Batman Belediye Spor Kulübü, İl Özel idare Gençlerbirliği Spor kulübü, Gençlik Spor kulübü ve Mezopotamya Spor kulübünden toplamda 12 takım temsil etti.

 

 

7 TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Yapılan yarışma sonucunda 4 kulübümüzden ilimizi temsil eden 12 takım arasında 7 takım 23-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Yalova’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

 

 

MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Müsabakaları yakından takip eden ve fırsat buldukça izleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’e, Federasyon yetkilileri, katılım sağlayan iller, hakemler ve katılımcılar yapılan muhteşem organizasyon ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler.  Batman’a gelen tüm takımlara en iyi bir şekilde ev sahipliği yapıp uğurlamaya çalıştıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, katılım sağlayan ve dereceye girenleri tebrik etti. İl Müdürü Eren, “Batman olarak organizasyon ve tüm turnuvalarda profesyonel bir şekilde çalışıyoruz. İlimize gelen tüm ekiplerin en iyi bir şekilde ağırlanması, müsabakaların yapılması ve tüm ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyoruz. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in bizlere bu konuda ciddi anlamda desteği var.” diye konuştu. Eren ayrıca Batman’da dereceye giren kulüpleri tebrik ederek, emeği geçen antrenörlere ve tüm görevlilere teşekkür etti. 

 

 

GÜNEYDOĞU ERKEKLER

1 - 1955 Batman Belediye (A)

2 - Kilis Kaşif Spor Kulübü

3 - Haliliye Belediye Spor Kulübü

4 - 1955 Batman Belediye (B)

5 - Batman Özel İdare G.B

 

GÜNEYDOĞU BAYANLAR

1 - 1955 Batman Belediye (A)

2 - Batman Özel İdare G.B. (A)

3 - 1955 Batman Belediye (B)

4 - Kilis Gençlik Spor Kulübü 

5 - Batman Özel İdare G.B

 

 

DOĞU ANADOLU ERKEKLER

1 - Öz Van Gençlik Spor Kulübü

2 - Iğdır Gençlik Spor Kulübü

3 - Tatvan Krater Spor Kulübü

 

 

DOĞU ANADOLU BAYANLAR

1 - Tatvan Krater Spor Kulübü

2 - Bingöl 12 Engelliler Spor Kulübü

3 - Öz Van Gençlik Spor Kulübü