Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği, ‘Şampiyonların İzinde’ programı Batman’da büyük ilgi gördü.19 Mayıs Spor Salonunda yapılan programa, yüzlerce basketbolcu ve farklı branşlardan sporcu katılım sağladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, ‘Şampiyonların İzinde’ projesi kapsamında ilimize gelen eski Milli Basketbolcu Nevriye Yılmaz ile TRT Spor Spikeri Ersin Düzen, Batman’a hayran kaldıklarını ve farklı bir atmosfer yaşadıklarını belirttiler.  

 

 

YILMAZ, SPOR HAYATINI ANLATTI

TRT SPOR’un çektiği programda, eski Milli Basketbolcu Nevriye Yılmaz, sporculuk hayatından kesitler, örnekler ve önemli anılarını, sporcularla paylaştı. Zaman zaman uygulamalı basketbol antrenmanı da yaptıran Yılmaz, büyük ilgi gördü. Programda sporcuların sorduğu ve merak ettiği tüm sorulara, eski Milli Sporcu Nevriye Yılmaz cevap verdi. 

 


“SPORA VE BAŞARIYA SUSAMIŞ KENTİZ”

TRT ekibini ve program konuklarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kentin spora ve başarıya susadığını söyledi. İl Müdürü Eren; “Batman’da Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Sayın Valimizin destekleriyle 7’den 77’ye herkes daha iyi şartlarda spor yapmaya başladı. Buda farklı branşlarda ilginin her geçen gün artmasına neden oldu. TRT Spor ekibinin ilimizde çektiği program önümüzdeki günlerde yayına girecek. Buda ilimizin tanıtımı için büyük önem arz ediyor. Emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.