Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik Merkezi, bu yıl farklı bir çalışmaya imza atarak 250 genci iftar yemeğinde buluşturdu. Gençlik Liderleri, gönüllü gençler, Suriye’li gençler, kamp liderleri, Kütüphanede ders çalışan gençler, mahalle gençleri ve yüzlerce davetli iftar yemeğine katılım sağladı. İftar yemeği Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. 

 

 

“GENÇLERİMİZLE MUTLU OLUYORUZ”

İftar programına katılım sağlayan gençlerle tek tek ilgilenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.  İl Müdürü Eren; “Gençlerimizi böylesi anlamlı etkinlik ve programlarda bir arada görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Mübarek Ramazan ayında yaklaşık 250 gencimizle iftar yemeğinde bir araya geldik. Kendileri de bizlerden son derece memnun ayrıldılar.  Emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

 

 

İFTRA İLGİ BÜYÜKTÜ

İftar yemeğine İl Müdürü Halil Eren’in yanı sıra Kültür ve Turizm Müdür vekili Osman Veysel Özdaş, Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran ve Tesisler Şube Müdürü Halil Çöl’de katılım sağladı. Program gençlerin oluşan bir grup İlahi eserler seslendirilmesiyle son buldu.