Batman TP Yerleşkesinde bulunan Tenis Kortlarında 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılan Türkiye Tenis Şampiyonasında dereceye giren sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Spor Şube Müdürü Burak Eren’i makamında ziyaret ettiler. 

 

ANTRENÖRLER EŞLİK ETTİ

Tenis Antrenörleri Sabahattin Alökmen ve Mehmet Özer nezaretinde gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Halil Eren, 6. Grup birincisi Emir Bütün, 5. Grup birincisi Bünyamin Kurşun, 4. Grup birincisi Sultan Ahmet Künkül, 4. Grup ikincisi Yusuf Koç ve 2. Grup ikincisi Yasemin Taz’a eşofman takımı, spor ayakkabısı ve tenis raketi hediye etti.

 

 

“TENİS HAYALDİ, GERÇEK OLDU”

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, sporculara eğitimlerine önem vermeleri gerektiğini, bol bol okumalarını ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. İl Müdürü Eren; “Batman’da tenis sporunu yapmak belki bir zamanlar hayaldi. Ancak son yıllarda Sayın Valimiz Ahmet deniz’inde destekleriyle Türkiye çapında antrenörlerimizin yetiştirdiği sporcular derece yapmaya başladılar. Batman’da göreve geldiğimiz günden bu yana, var olan tüm branşlarda faaliyet yapacağımızı ve Türkiye çapında derece yapan sporcuların yetişmesi için büyük çaba sarf edeceğimizi söylemiştik. Ulaştığımız hedeflerimiz, sonraki hedeflerimize gitmek için bir adım olacaktır. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.