Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde bulunan Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen, ‘Lider Kampçı buluşması’ muhteşem bir eğitim programıyla sona erdi. Has Odada yapılan Lider kampçı buluşmasında, Gençlik Merkezinin kamp tanıtımları yapıldı. Onlarca kampçı genç ve liderin katılım sağladığı buluşmada Gençlik Spor Bakanlığının, Spor Genel Müdürlüğünün, İl Müdürlüğünün, kamplar, geziler, eğitimler, kurslar, seminerler, konferanslar ve diğer bağlı birimlerin çalışmaları hakkında bilgilendirme de yapıldı. 

 

 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, “Bu yaz kamplarımız öncesi gençlerimizi eğitime tabi tuttuk. Batman’da bu yıl yoğun bir ilgi vardı. Buda bizleri son derece mutlu etti. İnşallah başvuruda bulunan tüm gençlerimiz bu yıl ücretsiz kamplara katılım sağlarlar.” diye konuştu. 

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise, Batmanlı gençlere verdikleri önem sayesinde, başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi.  Eren ayrıca, belirli aralıklarla eğitim programlarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.