Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezinin 19 Mayıs Sentetik futbol sahalarında, kapalı spor salonunda ve Gençlik merkezinde verilen çeşitli spor kurslarında görev yapan antrenörlerle has odada bir toplantı yapıldı. Yapılan istişare toplantısına Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ömer Üney ve kurs veren antrenörler katılım sağladı.

 

 

“TESİSLERİMİZ CIVIL CIVIL”

Kursların ve tesislerin verimli kullanılması konusunda bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş; “Hepimizin ortak gayesi ve amacı her yaş grubunda öğrencilerimizin boş zamanlarında kurslarla eğitim görmelerini sağlamaktır. Sahalarımızın sporcularla cıvıl cıvıl olması bizleri son derece mutlu ediyor. Halk eğitim Merkeziyle daha verimli çalışmak için çalışıyoruz. Batmanlı gençlere ne kadar hizmet versek azdır. Elimizdeki imkânları en iyi bir şekilde geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlere kullanmalıyız.” diye konuştu.

 

 

“KURSLARI VERİMLİ HALE GETİRMELİYİZ”

Verilen tüm spor kurslarının verimli hale gelmesi için herkesin özveriyle çalışmasını isteyen Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ömer Üney, elbirliğiyle bütün zorlukların üstesinden gelip başarılı olacaklarını söyledi. HEM Müdür Yardımcısı Üney; “Gerek Halk eğitim Merkezimiz ve gerekse Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle tüm antrenörlerimize destek oluyoruz. Devletimizin bize sunmuş olduğu imkânları çocuklarımıza, gençlerimize ve sporcularımıza en iyi bir şekilde kullanmalıyız. Herkesin kurslarına dikkat etmesini istiyoruz. Öğrencilerin geliş ve gidişlerine dikkat edilmeli. Birbirimize yardımcı olup, el birliğiyle başarılı dönem geçirmeliyiz.” dedi.