Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramında yapılan muhteşem etkinlikler tam puan aldı. Valilik Bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan program, Atatürk Parkında devam etti. Atatürk Parkında Bayram havasında kutlanan 19 Mayıs etkinlikleri Vali Ahmet Deniz ve diğer protokol üyelerinden tam puan aldı.

 

PROTOKOL TAM KADRO                       

Batman Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkan vekili Ertuğ Şefket Aksoy, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale, Vali Yardımcıları Mekan Çeviren, Serap Özmen Çetin, Jandarma Alay Komutanı J. Kurmay Albay Hüseyin Topuz, Sağlık İl Müdürü Dr. İhsan Bodakçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kamu kurum ve kuruluş Müdürleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Okul Müdürleri, öğretmenler, antrenörler, sporcular, veliler ve yüzlerce sporcu ile vatandaşlar katılım sağladı.

                                                                                                                                     

 

GÖSTERİLER BÜYÜLEDİ

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde görev yapan antrenör ve eğitmenlerin yıl boyunca verdikleri eğitimlerin ardından hazırlanan sportif gösteriler büyük beğeni topladı. Karate, Taekwonda, Boks, jimnastik, Judo, güreş, Masa Tenisi, futbol, basketbol, badminton, voleybol, resim serisi, ebru çalışmaları, halk oyunları gösterisi, şiir dinletisi ve finalde de konser verilerek kapanışı yapıldı.

 

SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Batman’ı ulusal ve Avrupa şampiyonasında temsil ederek derece yapan sporculara Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale hediyelerini verdi. İl Müdürlüğünün koordineli ve programlı olarak hazırladığı 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri saatlerce devam etti. Kısa bir süre önce İl Müdürlüğüne atanan tecrübeli idareci Halil Eren’in gelişinin fark edildiği etkinlikler, kamuoyunda büyük ses getirdi.

 

“VATANDAŞ HAYRAN KALDI”

Gün boyunca Atatürk Parkında yapılan etkinlikleri takip eden öğrenci velileri ve vatandaşlar, çalışmalara hayran kaldı. 19 Mayıs etkinliklerini değerlendiren vatandaşlar; “Önceki yıllara oranla ciddi bir fark olduğunu gözlemledik. Özellikle sporu seven Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Halil Eren’in büyük emeklerinin olduğunu biliyoruz. Demek ki bu işler sevilince ve yürekten yapılınca en iyisi de yapılabiliniyormuş. Gençlik Sporun tüm idari birimleri, personelleri ve antrenörleri büyük bir emek sonucunda anlamlı ve başarılı bir etkinliğe imza attılar. Tüm etkinlikler birbirinden güzel ve heyecanlıydı. Dileğimiz ve temennimiz bu tür organizasyonların birkaç sürmesidir.” diye konuştular.