2016 – 2017 sezonu yıl sonu değerlendirme toplantısı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Halil ÇÖL başkanlığında, il müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Spor Şube Müdür Vekili Burak Eren, Personel Şube Müdür Vekili Basir Alağaş, Spor Eğitim Uzmanları, antrenör ve diğer GHSİM personelinin katıldığı toplantı yaklaşık 1 saat 40 dk. sürdü.

İl Müdür Vekilimiz Halil ÇÖL, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ’ın Ankara’daki il müdürleri toplantısında ülkemizin sportif başarı anlamında  dünyada söz sahibi olabilmesi için yapılması gerekenler hakkında verdiği talimatları bildirerek toplantıya başladı. Bu anlamda var olan tesislerin daha etkin kullanılması, antrenörlerin kendilerini sürekli güncellemesi ve müsabaka sonrası sonuç raporlarının tutularak veri havuzu oluşturulması konuları üzerinde duruldu.

Daha sonra İl Müdürlüğü bünyesinde aktif olan spor branşlarının yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerin değerlendirilmesine geçildi. Yapılan değerlendirme sonucunda gerek yerel gerekse de ulusal düzeyde sportif başarının ve ilin genç nüfusuna göre az olan lisanslı sporcu sayısının arttırılması kararlaştırıldı.

             Değerlendirme toplantısı, antrenörlerin dilek ve temennileri ile sona erdi.