Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezinin birlikte verdiği spor kurslarına binlerce çocuk ve genç katılım sağlıyor. Haftanın 7 günü programlı bir şekilde antrenörler eşliğinde verilen spor kurslarına kayıtlar aralıksız sürüyor.

 

 

ÖZPERK SAHALARDAYDI

Fırsat buldukça spor tesislerini gezen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, antrenör ve kursiyerleri yerinde ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Müdürü Özperk’e Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Spor Şube Müdürü Burak Eren, Tesisler Şube Müdürü Halil Çöl, tesis amirleri ve antrenörler eşlik etti.

 

 

“TESİSLERİMİZ CIVIL CIVIL”

Yaptığı ziyaretten sonra binlerce çocuğu futbol sahalarında gördüğü için mutlu olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Tesislerimizin her yaş grubunda sporcularla cıvıl cıvıl olduğunu görmek gerçekten çok sevindirici. Çocuklarımıza ve gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Halk Eğitim Merkeziyle birlikte verdiğimiz spor kurslarımız da açık ve kapalı tüm spor tesislerimiz dolup taşıyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim ve öğretimden arta kalan zamanlarını bu kurslarda değerlendiriyorlar. Buda bizleri son derece mutlu ediyor. Kurum olarak her zaman onların yanındayız. Amacımız bütün spor tesislerimizi birer eğitim merkezi haline getirip, her branşta binlerce alt yapısı sağlam sporcuların yetişmesini sağlamaktır. Antrenörlerimizle birlikte Batman’lı çocuk ve gençlerimizi her branşta ve uzun vadede alt yapısı sağlam sporcularla yetişmelerini sağlayacağız. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.