Batman - Kozluk Gençlik Merkezi tarafından gençlerle konferans yapması için davet edilen Önder Genel Başkanı ve yazar Halit Bekiroğlu’nun verdiği 2 konferans büyük ilgi gördü. Yaklaşık 600 kişinin katılım sağladığı konferanslarda yazar Bekiroğlu, ‘Değişen ve Dönüşen Dünyada Gençlerin Rolü ve Önemi’  hakkında samimi bir şekilde hasbihal etti. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen programda yazar Bekiroğlu, gençlerin merak ettiği tüm soruları cevapladı.  

 

 

GENÇLERE ÜCRETSİZ KİTAP

Verilen konferansların ardından gençlere ve davetlilere Önder Genel Başkanı ve Yazar Halit Bekiroğlu kendisinin yazdığı ‘Said Halim Paşa ve Siyaset Ahlakı’ ile ‘Düşünce Mola’ isimli kitaplarını imzalayarak verdi. Gençlerle buluştuğu için mutlu olduğunu belirten Yazar Bekiroğlu, Kozluk’lu gençlerin okumayı çok sevdiğini ve her fırsatta gelmek için çalışacağını söyledi. 

 

 

KAYMAKAM BİLİCİ’DEN PLAKET

Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, Önder Genel Başkanı ve yazar Halit Bekiroğlu’na program sonunda ilimizin temsili olan ‘Petrol Kuyusu maketi ve plaket’ verdi. Bekiroğlu’nu Kozluk’lu gençlerle buluşturdukları için mutlu olduklarını belirten Kaymakam Osman Bilici; “Türkiye’nin değerli yazar ve çizerlerini zaman zaman ilçemizde ağırlamak için büyük gayret gösteriyoruz. Son olarak bizleri kırmayıp Gençlik Merkezimizin hazırladığı konferanslara katılım sağladı. Bizlerde günün anısına Petrol kentimizin sembolü olan ‘Petrol Kuyusu maketi ve plaket’ takdim ettik. Geldiği için kendisine teşekkür ederiz.” diye konuştu. 

 

“GENÇLİK OKUMAYI SEVİYOR”

Kozluk Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Rüzgâr ise, ilçe gençliğinin okumayı çok sevdiğini ve gençlik liderlerinin oluşturduğu kitap okuma halkalarının da her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Rüzgâr açıklamasının devamında; “Önder Genel Başkanı ve Yazar Halit Bekiroğlu’nun kaymakamlığımızın destekleriyle ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyduk. Kendisine Kozluk’lu gençler adına ne kadar teşekkür etsek azdır.” diye konuştu. Verilen konferanslara Kozluk Kaymakamı Osman Bilici’nin yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü Hayrullah Altıparmak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Altuner, İlçe Müftüsü Hasan Serçe ve çok sayıda davetli katılım sağladı.