Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 08-14 Ekim 2018 tarihleri arasında kutlayıp, farklı organizasyonlarla başarılı çalışmalara imza atarak, amatör spor haftasını noktaladı. Merkez ve ilçe tesislerinde futbol, voleybol, atletizm, futsal, judo, taekwondo, badminton, basketbol, masa tenisi ve bir çok dalda aktiviteler yapılarak, haftanın önemine dikkat çekildi.


19 MAYIS TESİSLERİ CIVIL CIVIL

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 19 Mayıs tesislerinde bulunan 3 adet sentetik çim saha ‘Amatör Spor Haftasının’ son gününde adeta festival yerine döndü. Birçok resmi ve hazırlık müsabakaları yapılarak kutlanan haftada, 7’den 77’ye herkes spor yapma imkânı buldu.


VALİ DENİZ ASKF’Yİ ZİYARET ETTİ

Amatör spor haftasının kapanışında ise Vali Ahmet Deniz Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ile birlikte, ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Futbol İl Temsilcisi Abdülkadir Kardeş, Türkiye Saha Komiserleri Batman Şube Başkanı Reşat Gülsever, Amatör kulüp Başkanları ve antrenörlerle bir araya geldi. Amatörün tüm branşlarını önemsediklerini belirten Vali Ahmet Deniz, sadece spor haftasında değil, yılın 365 günü amatöre değer verdiklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi. ASKF Başkanı Mahmut Akyol ise Vali Ahmet Deniz’in Batman’da tesis ve spora verdiği desteklerle bir ilke imza attığını ifade etti. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından Vali Ahmet Deniz, tüm takımlara başarılar diledi.

 

AMATÖR HAFTASI KUTLU OLSUN

Batman Valisi Sayın Ahmet Deniz’in spor için bir şans olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Batmanlı gençlerin her şeyin en iyisini hak ettiğini söyledi. ‘Amatör Spor Haftası’ için özel organizasyonlar yaptıklarının altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. İl Müdürü Eren; “Batman’da alt yapının büyük bir eksiklik olduğunu gördükten sonra, son yıllarda büyük önem verip destekledik. Bunun semeresini farklı branş ve kategorilerde elde edilen bölgesel, ulusal, uluslararası, Avrupa, Balkan ve Dünya dereceleriyle aldık. Hedefimiz spor yapmayı keyifli bir hale getirip ilimizi sportif faaliyetlerle tanıtmaktır. Bunun için profesyonel ve alanında uzman ekiplerimizle çalışmalarımız programlı ve aralıksız devam ediyor. Herkesin Amatör Spor haftasını canı gönülden de kutluyorum.” diye konuştu.