Batman Valiliği, Batman Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan, Türkiye 3. Bant Bilardo Şampiyonası Atatürk Spor Salonunda muhteşem bir atmosferde devam ediyor.  05 Ekim 2018 tarihinde başlayan şampiyona, 12 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. 

 

 

470 SPORCU YARIŞIYOR

Atatürk Spor Salonunda oynamaya başlanan, ‘Türkiye 3. Bant Bilardo” Şampiyonasında, 470 erkek, kadın ve genç sporcu kendi kategorilerinde mücadele ediyor. Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan Bilardo şampiyonasına vatandaşlar ve sporseverlerde büyük ilgi gösteriyor.  

 

 

8 GÜN SÜRECEK

8 gün boyunca Batman’da 470 bilardo sporcusunu ağırlayacaklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren,  profesyonel ve tecrübeli bir ekiple alt yapı ve tüm hazırlıkları yaptıklarını söyledi. İl Müdürü Eren; “Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy’un destekleriyle başarılı bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. İlimize büyük organizasyonlar alarak spora, gençlere ve ilimizin tanıtımına katkı sunma çabasındayız. Türkiye 3. Bant Şampiyonası sayısı organizasyonların başında geliyor. 05-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin Millî ve ünlü bilardocularını izlemek için, herkesi Atatürk Spor salonuna bekliyoruz. Müsabakalar gün boyu devam ediyor. “ diye konuştu.