Gençlik ve Spor Bakanlığının bu yıl ikincisini düzenlediği, ‘Kardeşlik ve Spor’ turnuvalarında dereceye giren sporculara adeta ödül yağdı. Basketbol, Masa Tenisi, Badminton ve Bisiklet Yarışında dereceye Girenlere çeşitli ödülleri verildi. 

 

Türkiye çapında derece yapan 4 sporcuya Vali Ahmet Deniz ödül olarak birer bisiklet hediye etti. Basketbol turnuvasında büyük ve genç erkeklerde dereceye giren sporculara İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, Yıldız erkek ve kızlarda dereceye girenlere ise TP Bölge Müdürü Mustafa Demir ödüllerini takdim etti. Badminton turnuvasında dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren verirken, Masa Tenisi büyük erkek ve kızların ödüllerini Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe, küçük kız ve erkeklerin ödüllerini ise Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran verdi. 

 

“HALKI ETKİNLİKLERE KATTIK”

Gençlik ve Spor Bakanlığının bu yıl 2. cisini düzenlediği ‘Kardeşlik ve Spor’ turnuvası ilimizde bir hafta boyunca farklı bir hava estirdiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Halkımızın etkinliklerimize katılması kentte farklı bir atmosfer oluşturdu. 7’den 77’ye herkesi sporun içine çekerek farkındalık yaratmayı başardık. Tüm turnuvalarımızı Valiliğimiz ve Belediyemizle birlikte yaptık. Emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.