Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ‘2. Kardeşlik ve Spor’ etkinlikleri çerçevesinde ilimize gelen ‘Karizma Show’ ekibi yaptıkları gösterilerle Batman’lıları adeta büyülediler.  Atatürk parkında saat 19.00’da yapılan basketbol gösterisine sporcular ve Batmanlı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gösterilerine vatandaşları da katarak ayrı bir görsellik oluşturan ekip, sempatik hareketleri, tehlikeli şovları ve takım halinde başarılı bir gösteri sunmaları büyük alkış aldı.  

 

 “ETKİNLİKLERİN DEVAMI GELECEK”

Batman’da bir hafta boyunca halkın ve sporcuların katılımıyla farklı bir çalışmaya imza attıkları için mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, etkinliklerin ve gösterilerin devamının gelmesi için çalışmalarının çok yönlü olarak süreceğini söyledi. İl Müdürü Eren; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Sayın Valimizin destekleriyle ilimizde başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Karizma Show ile Batmanlılar adeta kendinden geçti. Halkımız ve gençlerimiz her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Devamının gelmesi için Bakanlığımızın ve Sayın Valimizin desteğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

 

PROTOKOL İZLEDİ

Basketbol şovu yapan, ‘Karizma Show’ ekibinin gösterisini Vali Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, derece yapan sporcular, aileler ve yüzlerce vatandaş soluksuz izledi. Gösteri sonunda Batmanlı vatandaşlar ‘Karizma Show’ ekibiyle hatıra fotoğrafları çekmeyi ihmal etmediler. Batman’da olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Karizma Show oyuncuları, ilk kez geldikleri Petrol Kentine hayran kaldıklarını ve tekrar gelmek için sabırsızlandıklarını ifade ettiler.