TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) bölge Müdürü Serkan Bayhan ve beraberindeki heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret etti. Batman 19 Mayıs 3. sentetik çim sahanın yapılmasında katkı sunan TFF yetkililerine teşekkür eden İl Müdürü Eren, tesisleşme konusunda ciddi bir adımlar attıklarını söyledi. 


“BATMAN TESİSLEŞMEDE ÖNDE”
Yapımı tamamlanan 3. Sentetik yüzeyli futbol sahasının ardından, tesisleşme konusunda Petrol kentinin çok ilerde olduğunu belirten TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, emeği geçenlere teşekkür etti. TFF Bölge Müdürü Bayhan; “Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Halil Eren’in spora olan bakış açıları ve destekleri kısa zamanda etkisini gösterdi. İkisi de birbirinden değerli mülki amirleridir. Sporun hem tesisleşme hemde başarı odaklı olarak gelişmesinde öncülük yapmaları takdire şayandır.  Çalışmalarını ve projelerini yakından takip ediyor, destekliyoruz.” diye konuştu.


“BATMAN HAK ETTİĞİ YERE GELİYOR”
 Batman’ın yavaş yavaş hak ettiği yere geldiğini belirten ASKF Başkanı Mahmut Akyol ve Futbol İl Temsilcisi Abdülkadir Kardeş ise, İl Müdürlüğüyle uyumlu çalıştıklarını belirttiler. Akyol ve Kardaş; “3 sahamızın ardından takımlarımızın sıkıntısı büyük ölçüde kalmadı. Bölge illerine oranla çok ilerdeyiz. Sayın Valimiz ve Sayın Müdürümüze Batman takımları adına teşekkür ediyoruz.” diye konuştular. 


“İŞİMİZ SPORA VE GENÇLERE HİZMETTİR”
“Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in destekleriyle gençlerimize, sporumuza ve tesisleşme konusunda ciddi projeleri hep birlikte hayata geçirdik” diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “320 bine yakın 29 yaş altı nüfusumuz var. Onun için tesisleşmeye ciddi anlamda ihtiyacımız var. Kısa zamanda Sayın Valimizin desteğiyle 3 sahanın yapımı ve diğer sahalarımızın bakımı tamamlandı. TFF’nin de bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz. Batmanlı gençlerin daha iyi şartlarda spor yapması için çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.