Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2017-2018 faaliyet programında yer alan Okul Sporları atletizm yarışması rekor sayıda sporcunun katılımıyla yapıldı. 6 kategoride yaklaşık 200 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği yarışmalarda ferdi ve takım halinde dereceye girenler ödüllendirildi. Genç Erkekler A ve B, Genç kızlar A-B, yıldız erkek ve yıldız kızlar kategorilerinde yarışıp derece yapan ferdi sporcu ve takımlar ilimizi grup maçlarında temsil etmeye hak kazandılar. Batı Raman’daki yarışmaları izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği ve katkısı olanlara teşekkür etti. 

                           

 

“ATLETİZMCİLERE ÖDÜL YAĞMURU”

Yarışma sonucunda ferdi ve takım halinde dereceye girenlere adeta ödül yağdı. Sporcuların ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Spor Şube Müdürü Burak Eren, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Fahrettin Dursun, Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut ve sportif eğitim uzmanları tarafından verildi.

 

 

“ATLETİZM YARIŞLARI HEYECAN VERİCİ”

Batman’da atletizm branşında yapılan yarışmaların heyecan verdiğini belirten İl müdürü Halil Eren, fırsat buldukça antrenman ve resmi yarışmaları izlemeye çalıştığını söyledi. Eren; “Kısa zamanda Atletizm dalında Milli sporcularımızın çıkması bizleri son derece mutlu etmiştir. Buda bizlerin alt yapıya önem vermeye ve daha çok çalışmaya sevk ediyor. Velilerimiz, okul idarecileri, beden eğitimi öğretmenlerimiz, antrenörlerimiz her zamankinden daha çok önem vermeye başladılar. Kurum olarak alt yapı ağırlıklı olmak üzere uzun vadede projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.