Batman’da ilk, orta ve lisede on binlerce öğrencimiz ders başı yapacak. İlimizin ve ülkemizin geleceği çocuklarımızın yüreklerinde, bilgi ve sevgi ışığını yakmak üzere 2017 -2018 eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı içindeyiz.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER;

başarı, birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir olgudur.

Başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, kararlı olma ve kendine güvenme başarının olmazsa olmazlarıdır. Ayrıca öğretmenlerinizi ve okulunuzu, birbirinizi seviniz, zararlı alışkanlıklardan kaçınınız. Sizler eğitimin temel yapı taşlarısınız. Sizler başarılı oldukça, bizler de mutlu ve huzurlu olacak, geleceğimize güvenle bakacağız.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ;      

Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında en önemli görev size düşmektedir. Ailelerimiz en kıymetli varlıkları olan çocuklarını, sizlerin ellerine teslim etmektedirler. Sizin de asli göreviniz, bu çocuklarımızı milli, ahlaki, insani ve evrensel değerlerle yetiştirmek ve hayatta lazım olacak bilgileri öğretmek, becerileri kazandırmaktır. Sizin birinci muhatabınız öğrencilerinizdir. Onun için onları seviniz, sayınız, önemseyiniz ve önemli olduklarını hissettiriniz. Onların yetiştirilmek üzere size teslim edildiğini ve hata yapabileceklerini unutmayınız.

Bu duygu ve düşüncelerle,  öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum.

 

Halil EREN                                                                  

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü